Reklámponyva, molino készítés Budapest XVII kerület

Műanyag PVC molino készítés digitálisan nyomtatva, körbekarikázva és konfekcionálva a legjobb minőségben, UV álló, színtartó nyomtatással.

 

Molino készítés konfekcionálva, fémkarikákkal ellátva – eperdekor17

Kis méretűtől, akár óriás molinó készítéséig

Műanyag PVC molinóink felhasználási lehetőségei nagyon széles körben elterjedtek. Láthatunk olyan reklámponyvákat melyek karikázás nélküliek, de az általunk készítetteknél a többséget a körbekarikázott és konfekcionált termék teszi ki. Elhelyezhetjük kül- és beltéren egyaránt. A körbe rakott karikák segítségével pl egy rendezvény végén könnyen eltávolíthatjuk. A rendszeres kiállítás, konferencia stb. résztvevők ideális reklám felülete. A méretük az 1nm-től, több mint 10nm-ig terjedhet.

Molino készítés akár cégtábla helyett is – eperdekor17

A molino készítés alapja a gondos tervezés, melynek a felhasználási célhoz is alkalmazkodnia kell. Ezután megtervezzük a tartalmat és elkészítjük a tervképeket. Természetesen a szöveges és képi tartalom kialakításánál az Ön által megadott információkra alapozunk.

Amikor minden szakmai és tartalmi részlet összeállt, akkor a molinóra UV álló, színtartó nyomással felkerül a végleges tartalom. Már csak a körbekarikázás és a konfekcionálás mard hátra, mely után a kijelölt helyre fel tudja szereltetni a reklámponyváját.

 

De, mivel nem ismerhetem a pontos elképzeléseit (alkalom, technika, hely, méret, tartalom, képi megjelenés, stb.), kérem hívjon telefonon, s egyeztessünk egy időpontot stúdiómban, ahol minden lényeges részletet át tudunk beszélni.

Árajánlatot, csak pontos felmérés és vázlatos tervezés után tudok adni.

Molino készítés Budapest - Eperdekor17 - +36 20 312 5175