Matrica készítés Budapest XVII kerület

Szinte minden ami matrica: Reklámfeliratok, betűmatrica, akciós feliratok, kirakati matricák, üzleti matricák, kötelező feliratok, ajándék matrica készítés.

 

Kirakati portálok dekorálása öntapadós fóliából kivitelezve – eperdekor17

Matrica készítés de mikorra és hová?

Banálisnak tűnő, de fontos kérdések lehetnek ezek. Ugyanis a matrica a legkedveltebb és legszélesebb körben alkalmazott reklám eszköz. A mérete a bélyeg nagyságtól egészen a kirakatok, üzleti portálok, akár több 10 nm-es felületéig terjed. Biztosan látott már ön is reklám, vagy akciós feliratokat, melyek ha öntapadós a matrica, akkor a mehírdetett időszak után eltávolítható. Gyorsasága, rugalmassága, ismételhetősége, stb. tette nagyon hatékonnyá és közkedvelté a legkülönfélébb matricákat.

Nálunk a matrica készítés alapja a tervezés, mert ne csak mutatós, de időtálló ( „ne mossa le az első eső”) és hatékony is legyen a késztermékünk. Tisztázzuk a hová, miért, milyen, stb. kérdéseket, mert igazából ezek válaszai adják meg a matrica készítés szakmai irányát. Természetesen, ha erre nincs szükség, mert nem csak ideával, hanem kész rajzokkal elképzelésekkel keres fel, akkor már csak a kiváló minőségű termék előállítása van hátra.

Reklám, információs, logo matrica készítés egyedi mértekben-eperdekor17

 

Hozza el ötleteit, vagy kész elképzeléseit, s mi megtervezzük és elkészítjük a megfelelő autódekor elemeket és a karosszéria megfelelően letisztított felületére fel is helyezzük azt.

De, mivel most nem ismerhetem a pontos elképzeléseit (alkalom, technika, hely, méret, tartalom, képi megjelenés, stb.), kérem hívjon telefonon, s egyeztessünk egy időpontot stúdiómban, ahol minden lényeges részletet át tudunk beszélni.

 

Kirakati dekoráció készítése, egyedi grafikai tervezés, digitálisan nyomtatott matricák és helyszíni felhelyezésük

Árajánlatot, csak pontos felmérés és vázlatos tervezés után tudok adni.

Matrica készítés Budapest - Eperdekor17 - +36 20 312 5175