Rendezvény és kiállítási dekoráció készítés Budapest XVII kerület

Kiállítási dekorációk készítése, standtervezéssel és grafikai megoldásokkal együtt, standfal feliratok, frízfeliratok, 3D plasztikus betűk, feltűnő látványelemek elkészítése.

 

 Kiállítási és rendezvény standgrafika tervezés, kivitelezés, falfeliratok, frízfeliratok

Milyen legyen egy kiállítási dekoráció ?

A reklám grafika stúdiók egyik legszebb kihívása a kiállítási dekoráció, vagy standdekoráció elkészítése. Az első lépés minden esetben a látvány és a látvány elemek megtervezése. Ehhez mindenképen szükség van a dekorálandó terület alaprajzára, oldalsó -, belső - és homlok felületeire is. Ezután ügyfeleinkkel közösen tervezünk, rajzolunk, hogy a szakmai koncepcióban a megrendelőnk össze kívánsága rendezetten, tervszerűen megjelenhessen. Amikor a tartalom legalább vázlatosan körvonalazódott, akkor jönnek a látvány elemek. Ez egy igen izgalmas rész. Színek, formák, logok, betűk, táblák és egyéb alakzatok. Amikor a tervezés befejeződött, jöhetnek a stúdió munkák, amelyek a látvány elemek előkészítéséből állnak. Amikor minden stúdió elem elkészült, akkor kiszállunk a helyszínre, s jöhet a helyszíni munka. Talán ez a legszebb része az egésznek, amely végén a közösen megtervezett stand elkészül….

Kiállítási standgrafika készítés, egyedi standdekoráció, habbetű, standgrafika, öntapadós fóliából kivágott betűk, logo

 

Mint már írtam, most még nem ismerhetem a pontos elképzeléseit (alkalom, technika, hely, méret, tartalom, képi megjelenés, stb.), ezért kérem hívjon telefonon, s egyeztessünk egy időpontot stúdiómban, ahol minden lényeges részletet át tudunk beszélni.

 

Árajánlatot, csak pontos felmérés és vázlatos tervezés után tudok adni.

Kiállítási és rendezvény dekoráció készítés Budapest
Eperdekor17 - +36 20 312 5175