Logo, grafikai tervezés Budapest XVII kerület

Logo tervezés, szórólap, névjegykártya, oklevél, ajándékutalvány, étlap tervezés és kivitelezés, Egyedi plakátok, reklámanyagok tervezése, elkészítése.

 

Logotervek webre: logo tervezés (cég, esemény, rendezvény), arculat tervezés, grafikai tervezés

Logo, grafikai tervezés minden új és régi cégnek is

Itt megtalálhat szinte minden olyan fontos elemet, ami egy cég arculatának kialakításához szükséges. Legyen szó új cégről, vagy régi cég arculat váltásáról, a fentiek kihagyhatatlan kellékek. Névjegykártya, hagyományos fejléces levélpapír, mert nem csak email létezik. De, néha igen jó szolgálatot tehet egy jó időben – jó helyre, célirányosan egy körülhatárolható közönségnek szóló reklám plakát is, melynek mérete akár óriás plakáthelynyi is lehet.

A cégek mellett a logo és grafikai tervezés főszereplője egy-egy új termék, szolgáltatás indításának is. Azonban e klasszikusok mellett egyre jobban előtérbe kerül a grafikai tervezés komplett üzlethelyiségek megnyitása, felújítása során is. A tervezés során akár a teljes falfelület borítására is sor kerülhet. Azonban a tervezés során, pl. a pubokban nem konkrét termék bemutatásán van a hangsúly, hanem egy hangulat, életérzés megteremtésén. Persze ehhez szorosan kapcsolódik az adott termék, vagy termékkör használata, fogyasztása.

Névjegyek webre: névjegykártya, cégeskártya, szórólap tervezés, nyomtatás

Hozza el ötleteit, vagy kész elképzeléseit, s mi megtervezzük és elkészítjük a megfelelő autódekor elemeket és a karosszéria megfelelően letisztított felületére fel is helyezzük

De, mivel most még nem ismerhetem a pontos elképzeléseit (alkalom, technika, hely, méret, tartalom, képi megjelenés, stb.), kérem hívjon telefonon, s egyeztessünk egy időpontot stúdiómban, ahol minden lényeges részletet át tudunk beszélni.

Árajánlatot, csak pontos felmérés és vázlatos tervezés után tudok adni.

Logo, grafikai tervezés Budapest - Eperdekor17 - +36 20 312 5175