3D plasztikus habbetű készítés Budapest XVII kerület

Teljes logok, illetve feliratok 3D plasztikus habbetű készítése, habkönnyű 3D plasztikus anyagból, a kívánt színre festve, ami az egyedi térbeli megjelenés alapja.

 

 3D plasztikus hab anyagból készült festett logo, vízálló kivitelezés

Logok megjelenítése 3D plasztikus habból

Az üzlethelyiségekben, a konferenciákon és kiállításokon is jelentős szerep jut a messziről is jól látható, a céget azonnal felismerhetővé tevő plasztikus habból készített 3d-és logoknak. A plasztikus hab (pl. polisztirol) könnyen, egyszerűen és jól formázható, a festést kiválóan tartja. Ezzel a módszerrel a legbonyolultabb logok is a síkból kiemelt formákká alakíthatóak.

 

3D logo  kültéri ill.  beltéri   3D logo  kültéri ill.  beltéri   3D logo  kültéri ill.  beltéri

 

 3D plasztikus habbetű kül- és beltérre egyaránt

Feliratok megjelenítése 3d plasztikus habbetűkkel

Szinte nincs is mit írni, mert maga a látvány önmagáért beszél. A kiírt szöveg, már messziről kigurik a képből és szinte vonzza a látogatói szemet. A tartalmi előnyök mellett, maga a látvány is marketing erővel hat. Sablonokkal bármilyen betű stílusból készíthetőek kimagasló reklámértékkel bíró színesre festhető feliratok.

De, mivel most még nem ismerhetem a pontos elképzeléseit (alkalom, technika, hely, méret, tartalom, képi megjelenés, stb.), kérem hívjon telefonon, s egyeztessünk egy időpontot stúdiómban, ahol minden lényeges részletet át tudunk beszélni.

3D plasztikus Habbetű    3D plasztikus Habbetű

Árajánlatot, csak pontos felmérés és vázlatos tervezés után tudok adni.

3D plasztikus habbetű készítés Budapest - Eperdekor17 - +36 20 312 5175